Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στο «12ο FORUM της Αυτοδιοίκησης» ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας



Ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης και ο Πρόεδρος Κοινότητας Βιλίων κι Αντιπρόεδρος ΕΝ.Δ.Α. Κώστας Μακρυνόρης εκπροσώπησαν το Δήμο στο «12ο Forum της Αυτοδιοίκησης» που πραγματοποιήθηκε (3-5 Σεπτεμβρίου) στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι με δύο θεματικές ενότητες.

Η πρώτη είχε τίτλο «Τα δάση μας – Η επόμενη ημέρα» και η δεύτερη ήταν η επετειακή εκδήλωση «200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821».

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Επίτροπος, τέως Υπουργός και Επίτιμο μέλος ΕΝ.Δ.Α. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Εσωτερικών & Εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης Μάκης Βορίδης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ,  Εκπρόσωπος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης & Τομεάρχης Εσωτερικών Κώστας Ζαχαριάδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής
Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος Π.Ε.Δ.Α., Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος,  Πρόεδρος ΕΝ.Δ.Α. πρώην Δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας.

Ο Χρήστος Ε. Στάθης στο περιθώριο του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κυρίους Αβραμόπουλο, Βορίδη, Πατούλη θέματα του Δήμου λαμβάνοντας τις διαβεβαιώσεις πλήρους στήριξης στην προσπάθεια αναδάσωσης των καμένων περιοχών.

Ο Κώστας Μακρυνόρης ήταν εκ των ομιλητών στην ενότητα που είχε τίτλο «Η εμπειρία μιας ολικής καταστροφής» με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή των Βιλίων.

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Γραφείο Τύπου

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια