Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«OPEN DAY» Κάλεσμα συμμετοχής στη Μεγάλη Καλοκαιρινή Γιορτή των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Πετρούπολης

 


«OPEN DAY - Ας συμμετέχουμε όλοι μαζί στη Μεγάλη Καλοκαιρινή Γιορτή» των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Πετρούπολης
Οι Κοινωνικές Δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Κοινωνικό Φαρμακείο) της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης, προσκαλούν όλες τις καφετέριες της πόλης μας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό: τη συγκέντρωση χρημάτων για τις δομές.
Καλούμε όλες τις καφετέριες να συμμετέχουν στη Δράση: «OPEN DAY - Ας συμμετέχουμε όλοι μαζί στη Μεγάλη Καλοκαιρινή Γιορτή» των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Πετρούπολης την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, προσφέροντας μέρος των εσόδων εκείνης της ημέρας από την πώληση των χυμών, αναψυκτικών, ποτών & καφέδων για τη στήριξη και κάλυψη των πρωτογενών αναγκών των ωφελούμενων νοικοκυριών.
Αν βρίσκεστε λοιπόν στην Πετρούπολη, απολαύστε το ρόφημά σας για καλό σκοπό, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην αλληλεγγύη, στην προσφορά και στην ενεργό δράση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πετρούπολης στα τηλέφωνα: 2105064100-101-102 και 2105065885 καθώς και στα email: koin.pantopolio@petroupoli.gov.gr και farmakio@petroupoli.gov.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια