Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Εορτασμός των Πολιούχων Αγίων Αναργύρων






 Με μεγάλη επιτυχία, με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και με την παρουσία του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, κ. Σταύρου Τσίρμπα, του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού-Αθλητισμού, κ. Ηλία Αποστόλου, πλήθος επισήμων και κοινού ολοκληρώθηκε ο Εορτασμός των Πολιούχων Αγίων Αναργύρων!



Όλοι μαζί μια αγκαλιά απολαύσαμε δυο συναυλίες, που αποτελούν σταθμό στα μουσικά δρώμενα του φετινού ελληνικού καλοκαιριού! Την περασμένη Τετάρτη ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης μάς μύησαν σε μια μαγευτική μουσική μυσταγωγία και την περασμένη Πέμπτη ο Μανώλης Χιώτης και οι αξέχαστες μελωδίες του προηγούμενου αιώνα ζωντάνεψαν στο θέατρο “Μάνος Ξυδούς” με τον Κώστα Καραφώτη, τη Δήμητρα Σταθοπούλου, τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη και την περίφημη ορχήστρα τους!



Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες και το κοινό για την πολύτιμη πολιτιστική εμπειρία!
Και συνεχίζουμε με τον Πολιτιστικό Ιούλιο, Αύγουστο & Σεπτέμβριο.



Την ακόλουθη δήλωση έκανε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας την 1η Ιουλίου 2021, με αφορμή την εορτή της πόλης για τους Αγίους Αναργύρους.

«Είναι μεγάλη χαρά να βλέπω την πόλη μας να επιστρέφει σταδιακά στην καθημερινότητα και τι πιο όμορφο να συμβαίνει αυτό, με αφορμή τη μεγάλη γιορτή των πολιούχων μας, των Αγίων Αναργύρων.
Παρακολουθήσαμε  μαζί με πλήθος πιστών, τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων και κατόπιν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο ανοιχτό θέατρο Μάνος Ξυδούς. Ένα μουσικό ταξίδι που μας θύμισε ότι η ευτυχία μπορεί να κρύβεται στις μικρές καθημερινές συνήθειες της ζωής που αποκτούμε ξανά μέρα με τη μέρα.
Καλό μήνα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρόνια πολλά στην πόλη μας!
Εύχομαι η δοκιμασία αυτή να τελειώσει και να δώσει τη θέση της σε ένα μέλλον γεμάτο αισιοδοξία, πρόοδο και ανθρώπινες σχέσεις χωρίς περιορισμούς».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια