Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με μεγάλη επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις “Γειτονιές Πολιτισμού” στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

 


Με μεγάλη επιτυχία, με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και με την παρουσία του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, κ. Σταύρου Τσίρμπα, του Αντιδήμαρχου Πολιτισμού-Αθλητισμού, κ. Ηλία Αποστόλου, πλήθος επισήμων και κοινού ολοκληρώθηκε ο Πολιτιστικός Ιούνιος, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Γειτονιές Πολιτισμού” της πόλης μας! Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες απόλαυσαν, στα ανοιχτά θέατρα και τους πολιτιστικούς χώρους της πόλης μας, καταπληκτικές παιδικές θεατρικές παραστάσεις σε κείμενα της κας. Πόπης Γιαννάκου, μια εξαίρετη συναυλία των σπουδαστών κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου με καθηγητή τον κ. Φώτη Τζεράνη, παραστάσεις θεάτρου σκιών με τον κορυφαίο Καραγκιοζοπαίχτη Σπυρόπουλο, θεατρικές παραστάσεις από τις σπουδαίες ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες “Ονειροβάτες” και “Μαρκίζα” καθώς επίσης και εκθέσεις των τμημάτων εικαστικών του Δήμου μας.












Ευχαριστούμε θερμά το κοινό και τους καλλιτέχνες για την εκπληκτική καλλιτεχνική συνδημιουργία και πολιτιστική εμπειρία, που αφυδατώνει τη μοναξιά και απαλύνει τις πληγές από τα δεσμά του εγκλεισμού των καιρών μας.
Και μην ξεχάσετε τον διήμερο Εορτασμό των Πολιούχων Αγίων Αναργύρων!
Την Τετάρτη 30 Ιουνίου, στις 21:00, στο Ανοιχτό Θέατρο “Μάνος Ξυδούς”, το κοινό της πόλης μας θα έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί σε μια σπάνια και μουσικά γόνιμη μουσική συνάντηση δύο σημαντικών καλλιτεχνών, του Ορφέα Περίδη και του Μανόλη Ανδρουλιδάκη, μετέχοντας σε μια μαγευτική μουσική μυσταγωγία!
Και την Πέμπτη 01 Ιουλίου, στις 21:00, στο Ανοιχτό Θέατρο “Μάνος Ξυδούς”, όλοι μαζί, με τον Κώστα Καραφώτη και τη Δήμητρα Σταθοπούλου, τραγουδάμε τις αξέχαστες επιτυχίες του Μανώλη Χιώτη, στη συναυλία/αφιέρωμα των 100 ετών από τη γέννησή του μεγάλου λαϊκού μας συνθέτη!
Και συνεχίζουμε με τον Πολιτιστικό Ιούλιο, Αύγουστο & Σεπτέμβριο!!!....
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις “Γειτονιές Πολιτισμού” στις εξής διευθύνσεις:
Ιστοσελίδα: www.agankam.gov.gr
Fb: Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού
Fb: Διεύθυνση Πολιτισµού Αθλητισµού Δήµου Αγ. Αναργύρων-Καµατερού

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια