Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αντιπυρική θωράκιση για το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

 


Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης εντάχθηκε στην επιχείρηση «Δρυάδες» που εκκινεί από σήμερα (14/6) η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με στόχο την αντιπυρική θωράκιση της Αττικής.

Η διαρκής και συντονισμένη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην επικράτεια του Δήμου, τον κατέστησαν μεταξύ των περιοχών που θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις αντιπυρικής θωράκισης, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα προστασίας της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του περιβάλλοντος.

Για το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης, ο οποίος είναι ο μοναδικός στη Δυτ. Αττική που εντάχθηκε στην επιχείρηση «Δρυάδες», εγκρίθηκε το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ που αφορά την υλοποίηση των ενεργειών πρόληψης.

Οι περιοχές του Δήμου που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα έκτακτης Πολιτικής Προστασίας είναι οι: Αγία Σωτήρα, Οικισμός ΤΙΤΑΝ, Πόρτο Γερμενό,  Άγιος Νεκτάριος Βιλίων.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης εξέφρασε την ικανοποίηση για την εξέλιξη τη συγκεκριμένη εξέλιξη και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη λήψη της απόφασης απλώνοντας «ασπίδα προστασίας» στον πληγωμένο από τη Μήδεια Δήμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια