Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βράβευση συμμετεχόντων του μαθητικού διαγωνισμού "1821 - 2021 Ελευσίνα : Ιστορία - Πολιτισμός "



 Σήμερα 16/06/2021 είχαμε τη χαρά να βραβεύσουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο μαθητικό διαγωνισμό "1821 - 2021 Ελευσίνα : Ιστορία - Πολιτισμός " του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής.

Στη βράβευση παρευρέθηκαν το 1ο Δημοτικό Μαγούλας, το 1ο Δημοτικό Ελευσίνας, το 2ο Δημοτικό Ελευσίνας & το 11ο Δημοτικό Ελευσίνας.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης εκτέθηκαν τα έργα που δημιούργησαν τα παιδιά, τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.







Συγχαρητήριους λόγους απηύθυναν ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, Εύη Άνθη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, Ιωάννης Κάππος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, Αθανάσιος Νικολόπουλος, καθώς και ο υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης, Νίκος Στάμος, και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, Κάβουρα Στέλλα , οι οποίοι και πραγματοποίησαν τη βράβευση των παιδιών. Στην εκδήλωση παρευρέθη και η υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Φουλίδη Ξανθίππη.
Καθώς οι συνθήκες που αντιμετώπισε η σχολική κοινότητα τη συγκεκριμένη σχολική χρονιά κατέστησαν τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δύσκολη, αποφασίστηκε να βραβευτούν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν.
Ως βραβείο δόθηκαν, αντί της προγραμματισμένης σχολικής επίσκεψης, αναμνηστικά σχολικά είδη από την επετειακή συλλογή της Επιτροπής "Ελλάδα 2021".
Για άλλη μια φορά, συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους/τις εκπαιδευτικούς τους που τα ενθάρρυναν και τα ενίσχυσαν, παρά τις αντίξοες συνθήκες!
Το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Δήμου Ελευσίνας, θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο των εκπαιδευτικών της περιοχής, με νέες δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα και το επόμενο σχολικό έτος!
Καλό Καλοκαίρι σε όλους & όλες!!!
H δημοσίευση στη σελίδα μας:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια