Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σε εγρήγορση για την πυροπροστασία

 


Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (29/5) στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα και του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, συμμετείχε ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης.

Στην έκτακτη σύσκεψη που είχε αντικείμενο τη συγκεκριμενοποίηση των εργασιών προληπτικού χαρακτήρα από πλευράς των Δήμων της Αττικής στις δεκαοκτώ περιοχές, οι οποίες έχουν κηρυχθεί σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας, παρέστησαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης και ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα πολιτικής προστασίας, Παναγιώτης Κολοβέντζος.

Την Παρασκευή (28/5) είχε προηγηθεί στο κτίριο του Δημαρχείου η σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, για να συζητηθεί η ετοιμότητα δράσης, η επιχειρησιακή ικανότητα και η άρτια συνεργασία  όλων των εμπλεκομένων φορέων, κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου του 2021. 

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης και ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα πολιτικής προστασίας, Παναγιώτης Κολοβέντζος, ο Αντισμήναρχος της 112 ΠΜ Δημήτρης Ελένης, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Μάνδρας Δημήτρης Μπατσαράς, ο Διοικητής Τροχαίας Ελευσίνας Βασίλης Ράπτης, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Ελευσίνας Γιώργος Παπανικολάου, ο Θανάσης Μαλιώρας από το Δασαρχείο Αιγάλεω, ο Σπύρος Τζιτζικάκης από το Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας «Πατέρας» Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια