Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες βάδην 35 χιλιομέτρων στη Βαρέα



Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες βάδην 35 χιλιομέτρων στη Βαρέα, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Με την τήρηση όλων των μέτρων και των οδηγιών που προβλέπονται λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊου το πρωϊ της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου 2021 έλαβαν χώρα και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία οι Πανελλήνιοι αγώνες  βάδην 35 χιλιομέτρων ανδρών και Γυναικών.

Όλα κύλησαν άψογα αφού υπήρχε μεγάλη συμμετοχή αθλητών και μάλιστα οι νικητές σημείωσαν πανελλήνια ρεκόρ διασφαλίζοντας έτσι την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλης, που παραβρέθηκε στους αγώνες δήλωσε:

« Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 35 χιλιομέτρων Βάδην ανδρών και γυναικών, που έλαβε χώρα στην πανέμορφη παραλία της Βαρέας Μεγάρων είχε τεράστια επιτυχία, αφού και οι δύο πρώτοι νικητές σημείωσαν πανελλήνιο ρεκόρ και προκρίθηκαν, για να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο.

Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές, που πέτυχαν και πανελλήνια ρεκόρ, Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στους οποίους εύχομαι να επιτρέψουν από το Τόκυο με Ολυμπιακά μετάλλια.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και για την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον Κορωνοϊό αξίζουν στον ΣΕΓΑΣ, στον ΗΡΟΔΩΡΟ και στον Α.Ο.Μ.».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια